štvrtok 4. novembra 2010

Tabuľky najlepších výkonov slovenských hráčov 2010 – filc

Na rozdiel od tabuliek výkonov na betónových ihriskách a na eternitových ihriskách (budú uverejnené v nasledujúcom príspevku) bolo pomerne jednoduché zostaviť tabuľky najlepších výkonov na filcových ihriskách. Ako podklad mi slúžili výsledky 3. a 4. kola Slovenskej ligy 2010/2011 odohraného vo Vyšných Ružbachoch, ako aj výsledky Europa Cup (Pohára majstrov) vo Viedni, ktorého sa zúčastnili hráči slovenského majstra GK Bratislava a Josef Vozár (SK Tempo Praha).

V tabuľkách dominujú výkony zahraté vo V. Ružbachoch. Najlepší výkon na jedno kolo zahral Peter Bubelíny (25). Najlepší výkon na dva okruhy zahrali traja hráči – Ivan Buš, Daniel Kraviansky a Ladislav Trnka (priemer 29,00). Bubenínymu patrí aj najlepší výkon na tri okruhy (priemer 29,00). Najlepšie výkony na 4 okruhy (priemer 36,25), ako aj na 6 okruhov (priemer 38,00) patria Josefovi Vozárovi. Tieto zdanlivo slabšie výkony však boli zahraté na náročnom ihrisku vo Viedni.

Najlepší celosezónny a jediný „modrý“ priemer zaznamenal Peter Bubelíny (29,83). Vzhľadom na odlišnú náročnosť ihrísk vo Vyšných Ružbachoch a vo Viedni, je v poslednom stĺpci uvedený celosezónny priemer hráčov GK Bratislava bez započítania viedenského turnaja, pričom za ním je v zátvorke uvedené, aké by bolo ich umiestnenie v tabuľke.

Tabuľky najlepších výkonov slovenských hráčov na filcových ihriskách 2010.


Žiadne komentáre: